miercuri, 29 iulie 2009

Te priveste pe tine ....


As putea sa-ti spun te iubesc as putea sa-ti spun ca fara tine nu pot sa traiesc, tu m-ai crede ?!

Cuvinte fade si goale intr-o lume mai goala .... poate m-ar crede unu care sta in coltul intersectiei si spala parbrize, pentru ca el e mai fericit decat orice alta persoana. Nu se duce la munca zilnice la 7 la 3 si nici nu se scoala in fiecare dimineatsa injurand de toti sfintii ca nu poate sa ma doarma.
Ce bine e dimineata sa stai acasa sa dormi sa nu-ti pese de nimic.De ce cand esti tanar vrei sa dormi dimineata dar nu poti... ba ca te duci la scoala ba ca te duci la munca, apoi cand ajungi mai pe la varsta a II-a te trezesti dimineatsa fara sa iti pese ... la varsta a III-a iar vrei sa dormi dar nu poti ca te dor oasele toate alea ..., deci viata e conceputa sa fie aiurea inca de la creatie !

As dori sa facem pace as dori sa face razboi .... as dori... ce mi-as dori ... poate nu-mi doresc nimic si poate asta e limitarea mea ca om ... poate nimic... poate ... atatea posibilitati ma lasa rece ...

As dori ca toata fatarnicia sa se izbeasca de un zid de apa si sa se duca undeva in abis pentru eternitate ... As dori ca toata ipocrizia sa faca cale-ntoarsa si sa se duca inapoi in momentul 0 (zero) ... cande totul era pur si inocent atunci probabil era mai bine ... era mai bine ?!

3 comentarii:

  1. Stiu ca ma iubesti ;) Si stai calm, ca nu-i bine nici cand totul e pur si inocent, nici cand totul e perfect...e bine cand ti-e bine

    RăspundețiȘtergere
  2. omul ala care spala parbrize in intersectzie e mai fericit dar si putin trist pentru ca e constient ca altceva mai bun decat atat nu o sa faca in viatza.....iar ipocrizia...ar fi bine sa faca cale intoarsa dar nu cred ca o sa o faca prea curand.....da era mai bine...cred...nu jtiu nu am trait in timpul cand totul era pur si inocent...tu da?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alina draga stii foarte bine ca te iubesc dat totusi e bine ca ma crezi ;)

    @Another story ... nimic nu-l poate atinge pe omul ala din intersesctie care spala parbrize pentru ca daca judeci putin el acolo e intr-o inconstienta, el crede ca asta e ceea ce poate face el mai bine si pentru el e ideal, e .. e .. VIATA!

    RăspundețiȘtergere