luni, 27 iulie 2009

second try


Speram cu totii intr-o mana extensibila atrasi probabil de neant.

Scriu dintr-un birou imund undeva sub pamant legat la ochi pentru ca nimeni nu reuseste sa imi deschida ochii poate scoala te face mai bun ... poate nu, poate te face mai plin de informatii nefolositoare pline de texte fade fara sens, filosofate de unii la betie care nu neaparat sunt de neinteles, asta e o falsa ipoteza pentru ca daca stai sa aduni lucrurile bune din viata ajungi la concluzia irefutabila ca nimic nu e mai bun ca un fum aspirat langa un perete plin de graffiti si o bere la pet( pentru cei ce nu pot sa bea din sticla le recomand cutia de metal).


Stau ascuns poate mi-e frica poate nu poate ... poate ... poate... atatea alegeri neinsemnate dar care-ti dau totul in viata.


Speranta e singurul lucru la care mai poti visa atunci cand esti ca mine, atunci cand esti la pamant si orice lucru in care crezi s-a destramat. Niciodata nu am crezut ca un om poate sa decada atat de mult in asa de scurt timp din cauza altei persoane, totusi ridicarea prin decadenta poate fi o optiune dar, se poate ?!

2 comentarii:

  1. De ce lasi persoanele din jurul tau sa te ingroape? Ridicarea prin decadenta nu e ridicare, e mersul racului...te duce si mai inapoi de linia de start. Ridica-te prin ce ai tu mai bun, si sa nu-mi spui ca n-ai nimic, ca nu te cred. Te-as crede doar daca nu ai fi om, dar esti...respiri, existi, te trezeshti dimineata, injuri, te superi...dar poti sa te si bucuri, sa fii fericit, sa razi...de tine depinde. Si de-abia acum iti spun...da, se poate!

    RăspundețiȘtergere